Producten

 

Permanent

Permanent is een behandeling die in vele vormen en voor verschillende  doeleinden gebruikt kan worden. Permanent is niet meer alleen die kleine krulletjes van vroeger, men kan deze in alle vormen en sterktes maken, van kroes tot grote golven of een bolling alleen vanaf de huid. De Jetting. Ook de vloeistoffen en producten die tegenwoordig gebruikt worden zijn geheel aangepast en afgestemd op een zo weinig, tot geen beschadiging van het haar.

Haarkleur

Kleuren is een groot woord voor vele verschillende mogelijkheden tot kleurverandering of ver-betering. Voor grote ver-anderingen moet men gaan verven, man kan hierdoor vele tinten lichter of donkerder worden. Met een spoeling kan men de eigen kleur ophalen nadat hij door welke omstandigheid dan ook verkleurd of dof geworden is. Ook kan men met een spoeling een kleine kleurcorrectie aanbrengen door bijv. een iets diepere of warmere kleur op te brengen. Deze spoelingen zijn gemakkelijk bij te houden en brengen geen, maar dan ook geen enkele beschadiging aan aan het haar. Ook enkele plukjes of streepjes in het haar maken van welke kleur dan ook is mogelijk.

 

 

Producten

Wij werken uitsluitend met profes-sionele producten. Voor de ver-zorging, styling en afwerking het Amerikaanse topmerk Paul Mitchell Systems en Goldwell Trendline. Voor de omvormingen en kleuringen het wereldbekende Goldwell professional. Voor de echte felle kleuringen Directions.